Ο περίεργος κανόνας που οι Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν θεωρούν το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους

Ο περίεργος κανόνας που οι Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν θεωρούν το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους Facebook Twitter
2

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, γιορτάζοντας την 12η επέτειο γάμου τους. Και η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε το μυστικό πως για έναν επιτυχημένο γάμο είναι ένας απλός κανόνας, τον οποίο ακολουθούν πιστά με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν. 

Συγκεκριμένα, η 51χρονη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Parade: «Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα». 

Η Νικόλ και ο Κιθ παντρεύτηκαν το 2006, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους σε ένα γκαλά προς τιμήν όσων έχουν καταφέρει Αυστραλοί που ζουν στις ΗΠΑ. 

Remembering 12 years ago today at a church in Manly, Australia. Still feels like it was yesterday. I’m a lucky woman ❤️ Happy Anniversary Baby.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις


«Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα [σ.σ. στο κινητό]. Μιλάμε όλη την ώρα και μέσω FaceTime αλλά απλώς δεν στέλνουμε μηνύματα. Νομίζω πως τα μηνύματα μπορεί να παρεξηγηθούν μερικές φορές. Κι έχω αυτή τη συνήθεια να ξαναδιαβάζω τα μηνύματα και να σκέφτομαι, "Τι θέλει να πει με αυτό;". Μετά το διαβάζω σε κάποιον και ρωτάω, "Μπορείς να μου το εξηγήσεις;". Δεν το θέλω αυτό ανάμεσα στον ερωτικό μου σύντροφο κι εμένα», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξή της, με τον Κιθ ανέκαθεν προτιμούσαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον. «Επικοινωνούμε μόνο φωνή με φωνή ή δέρμα με δέρμα, όπως λέμε πάντα», λέει η ίδια. 

12 years of celestial synergized soul dancing. Happy anniversary Babygirl!!! I love you SO much. - KU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Urban (@keithurban) στις


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Σάντεϊ Ρόουζ, με την Φέιθ Μάργκαρετ να έρχεται στον κόσμο το 2010. 

Μετά τον χωρισμό της με τον πρώτο της σύζυγο, τον Τομ Κρουζ, το 2011 η Νικόλ Κίντμαν φημολογούνταν πως είχε σχέσεις με τον Λένι Κράβιτζ και τον Ρόμπι Γουίλιαμς, πριν γνωρίσει τον Κιθ Έρμπαν το 2005. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια