ΛΕΞ: Χιλιάδες κόσμου ξανά στο ΟΑΚΑ - Ολοκληρώθηκε το μουσικό διήμερο του ράπερ στην Αθήνα

ΛΕΞ: Χιλιάδες κόσμου «φώτισαν» με καπνογόνα για δεύτερη ημέρα το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
0

Μετά τη sold out συναυλία της 28ης Ιουνίου, ο ΛΕΞ ανέβηκε ξανά στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με το σκηνικό να μην παρεκκλίνει από εκείνο του Σαββάτου.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον ΛΕΞ και τη δεύτερη μεγάλη συναυλία του, «φωτίζοντας» με καπνογόνα τον συναυλιακό χώρο στον Τοίχο των Εθνών.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο χώρος της σκηνής διατέθηκε σε ακτιβιστές του March to Gaza που μίλησαν για τον παλαιστινιακό λαό στους χιλιάδες φαν του ΛΕΞ.

ΛΕΞ: Χιλιάδες κόσμου για δεύτερη ημέρα στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
ΛΕΞ: Χιλιάδες κόσμου για δεύτερη ημέρα στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
ΛΕΞ: Χιλιάδες κόσμου για δεύτερη ημέρα στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter

Το μεγάλο μουσικό διήμερο του καλοκαιριού ξεκίνησε μετά τις 21:00, το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουνίου, με τον ΛΕΞ να δίνει τη μεγαλύτερη έως τώρα, συναυλία του.

Ο ΛΕΞ βγήκε στη σκηνή και τα καπνογόνα άναψαν, δημιουργώντας μοναδικό θέαμα για τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί. Κάμερες - drones απαθανάτισαν από ψηλά τις εικόνες και ήδη τα βίντεο αναπαράγονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας, Dynasty Athens, από το κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο ΛΕΞ τραγουδάει την αρχή του Vittorio με το πλήθος να τον ακολουθεί. «Φαίνεται καθαρά, ο @lextgk έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ», σχολιάζει η διοργάνωση.

«Η ζωή μας είναι ζάρι, πέσιμο στο Βαρδάρη

Αμάξι που μαρσάρει 10 μέτρα πριν στουκάρει

Ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τις πλατείες 

Οι τελευταίοι γήινοι μες στις πολυκατοικίες», τραγουδάει ο ΛΕΞ στο κλιπ που ανέβασε η Dyansty Athens στο Instagram, αποτυπώνοντας παράλληλα τον όγκο του πλήθους που βρέθηκε στο στάδιο.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και μια από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον ΛΕΞ το τραγούδι τους, το «Φύγε». Η Χάρις Αλεξίου, αν και έχει αποχωρήσει από το τραγούδι, έκανε μια εξαίρεση για χάρη του ΛΕΞ και χάρισε μια μοναδική στιγμή σε όλους όσοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (28/6). Η μεγάλη ερμηνεύτρια ντυμένη στα κόκκινα ανέβηκε στην σκηνή και αποθεώθηκε μαζί με τον ΛΕΞ.

@ionbelfast lex @ oaka💣🧨 @harisalexioulive📍 @harisalexioumusic #lex#harisalee#gtk ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Bratsolia

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM