Lady Gaga: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο και έκανε επίσημη την σχέση

Lady Gaga: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο και έκανε επίσημη την σχέση Facebook Twitter
1

Μετά από ένα ρομαντικό διήμερο στο Μαϊάμι, η Lady Gaga αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο της σύντροφο.

Η ανάρτηση στο Ιnstagram, δείχνει τη Lady Gaga στην αγκαλιά του αμερικανού επενδυτή Michael Polansky. Το ζευγάρι φαίνεται να φωτογραφήθηκε σε κάποιο σκάφος ενώ απολάμβανε την απόδρασή του. Ακολουθώντας τη «μόδα» του Instagram official, η Gaga έκανε γνωστή τη σχέση με μια τρυφερή φωτογραφία, αν και τα δημοσιεύματα είχαν εδώ και μέρες κάνει την εμφάνισή τους και συνοδεύονταν από φωτογραφίες παπαράτσι.

«Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους φανς μου. Είστε οι καλύτεροι», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Lady Gaga ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα, την περίοδο που γνώρισε τον Polansky, και το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε επίσης την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Super Bowl.

O 35χρονος Polansky, απόφοιτος του Χάρβαρντ, είναι επί του παρόντος chief operating officer στην"The Parker Group", μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διαχειρίζεται επενδύσεις, εταιρίες και δραστηριότητες του Sean Parker, ενός εκ των συνιδρυτών του Napster και του Facebook.

Βίντεο δείχνει το ζευγάρι να παρακολουθεί το μουσικό ημίχρονο του Super Bowl:

Ο Polansky είναι η πρώτη επίσημη σχέση της Gaga μετά τον χωρισμό της με τον ηχολήπτη Dan Horton, τον Οκτώβριο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ