Lady Gaga: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο και έκανε επίσημη την σχέση

Lady Gaga: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο και έκανε επίσημη την σχέση Facebook Twitter
1

Μετά από ένα ρομαντικό διήμερο στο Μαϊάμι, η Lady Gaga αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο της σύντροφο.

Η ανάρτηση στο Ιnstagram, δείχνει τη Lady Gaga στην αγκαλιά του αμερικανού επενδυτή Michael Polansky. Το ζευγάρι φαίνεται να φωτογραφήθηκε σε κάποιο σκάφος ενώ απολάμβανε την απόδρασή του. Ακολουθώντας τη «μόδα» του Instagram official, η Gaga έκανε γνωστή τη σχέση με μια τρυφερή φωτογραφία, αν και τα δημοσιεύματα είχαν εδώ και μέρες κάνει την εμφάνισή τους και συνοδεύονταν από φωτογραφίες παπαράτσι.

«Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους φανς μου. Είστε οι καλύτεροι», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Lady Gaga ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα, την περίοδο που γνώρισε τον Polansky, και το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε επίσης την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Super Bowl.

O 35χρονος Polansky, απόφοιτος του Χάρβαρντ, είναι επί του παρόντος chief operating officer στην"The Parker Group", μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διαχειρίζεται επενδύσεις, εταιρίες και δραστηριότητες του Sean Parker, ενός εκ των συνιδρυτών του Napster και του Facebook.

Βίντεο δείχνει το ζευγάρι να παρακολουθεί το μουσικό ημίχρονο του Super Bowl:

Ο Polansky είναι η πρώτη επίσημη σχέση της Gaga μετά τον χωρισμό της με τον ηχολήπτη Dan Horton, τον Οκτώβριο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ