Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες;

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter
0

Πήρε φωτιά στα social media η συζήτηση γύρω από τις φιλοδοξίες που προδίδει το νέο κούρεμα της ΙΒάνκα Τραμπ και οι αναφορές του στην πρωταγωνίστρια της σειράς "Succession".

Τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ γυριζόταν ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του HBO "Succession" που περιστρέφεται γύρω από τις σαιξπιρικές ίντριγκες των μελών της οικογένειας των Ρόι – μιας σύγχρονης παγκόσμιας μιντιακής δυναστείας – η ηθοποιός Σάρα Σνουκ που υποδύεται την Βενιαμίν της οικογένειας, Σιόμπαν «Σίβι» Ρόι, είχε ερωτηθεί σχετικά με την εξέλιξη του χαρακτήρα της στη συνέχεια της σειράς.

Η απάντηση της ήταν: «Απλά σκεφτείτε την Ιβάνκα Τραμπ».

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter
H Αυστραλέζα ηθοποιός Σάρα Σνουκ στο ρόλο της Σιόμπαν «Σίβι» Ρόι, στον δεύτερο κύκλο του "Succession" που ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου

Και τώρα, δύο εβδομάδες μόνο μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου όπου η «Σίβι» εμφανίστηκε με κομψό και αυστηρό καρέ, η «Πρώτη Κόρη» (αλλά και «πολιτικός σύμβουλος» στον Λευκό Οίκο, μην ξεχνάμε) φαίνεται να τη μιμείται με τη νέα της κόμμωση.

Το νέο κούρεμα της Ιβάνκα Τραμπ αποκαλύφθηκε κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Κολομβία, στον πρώτο σταθμό της νοτιοαμερικανικής περιοδείας της με στόχο να προωθήσει την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ανάπτυξης και Ευημερίας των Γυναικών (WGDP), οργανισμό που η ίδια έχει λανσάρει.

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter

Στον δεύτερο κύκλο του "Succession", η Σιβ επιχειρεί με κάθε μέσο να παγιώσει τη θέση της ως εν δυνάμει CEO της δυναστείας και στο πλαίσιο αυτό έχει αλλάξει όχι μόνο το μαλλί αλλά και την γκαρνταρόμπα προς το πιο κομψό αλλά και πιο αυστηρό συγχρόνως, εισβάλλοντας σαν λέαινα στις οικογενειακές συναθροίσεις.
Την ίδια στιγμή, η ΙΒάνκα μοιάζει απλά να προσπαθεί να βρει τρόπους για να την πάρουν σοβαρά οι παγκόσμιοι ηγέτες αλλά να μην τα καταφέρνει με τίποτα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM