Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media

Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media Facebook Twitter
1

Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καμία απολύτως εξήγηση για τους λόγους πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση.

Το φαινόμενο παρατήρησαν πρώτη φορά οι χρήστες το πρωί της Παρασκευής, καθώς συνάντησαν εντελώς κενή από αναρτήσεις την σελίδα της στο Instagram. Αργότερα ακολούθησαν επίσης Facebook, Twitter, Tumblr, ακόμη και η επίσημη ιστοσελίδα της είναι κενή. Το μόνο μέσο που εξακολουθεί να έχει περιεχόμενο είναι το κανάλι της στο YouTube, όπου υπάρχουν και τα βίντεο με τα τραγούδια της. 

Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media Facebook Twitter
Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media Facebook Twitter

Η αναπάντεχη και ανεξήγητη κίνηση της διάσημης τραγουδίστριας προκάλεσε σχεδόν πανικό στους θαυμαστές της, που προσπαθούν να καταλάβουν το γιατί κάνοντας παράλληλα διάφορα σενάρια, όπως ότι ενδεχομένως ετοιμάζεται για νέο άλμπουμ ή πως απλώς θέλει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο καιρό. 

Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media Facebook Twitter
Η Taylor Swift διέγραψε τα πάντα από όλους τους λογαριασμούς της στα social media Facebook Twitter

Αξίζει να αναφερθεί πως η παρουσία της Taylor Swift στα social media ήταν τουλάχιστον «εκρηκτική», ακθώς μόνο στο Instagram μετρά 102 εκατ. followers και γενικά οι αναρτήσεις είχαν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes -κάποιες έκαναν μάλιστα και ρεκόρ-, τα οποία τώρα χάθηκαν για πάντα. Σε Twitter και Facebook μετρά 85.4 και 70.5 εκατ. ακολούθους αντίστοιχα. 

Στο παρελθόν κι άλλοι καλλιτέχνες έχουν προβεί σε ανάλογη κίνηση, ανάμεσά τους οι Kanye West, Justin Bieber, Rihanna, Chrissy Teigen και Lindsay Lohan. Οι περισσότεροι το είχαν κάνει επειδή, όπως εξήγησαν αργότερα,είχαν ανάγκη για «διάλειμμα» από την πίεση των μέσων κοινωνικών δικτύωσης.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια