Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία Facebook Twitter
EPA
0

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν, με τίτλο «Spencer».

Το σενάριο του Στίβεν Νάιτ καλύπτει ένα κρίσιμο σαββατοκύριακο, στις αρχές του '90, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε ότι δεν λειτουργεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο και ότι χρειαζόταν να ξεστρατίσει από το μονοπάτι που θα την έφερνε στη θέση της βασίλισσας, σύμφωνα με το Deadline.

Ο Πάμπλο Λαραΐν εξήγησε στο Deadline γιατί είδε στο πρόσωπο της Κρίστεν Στιούαρτ την ιδανική «πριγκίπισσα Νταΐάνα» για την ταινία του. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ», είπε ο σκηνοθέτης.

«Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα», συμπλήρωσε ο Λαραΐν, που το 2016 είχε σκηνοθετήσει την ταινία «Jackie», η οποία χάρισε στη Νάταλι Πόρτμαν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της ως Τζάκι Κένεντι.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι δεν μεγάλωσε ως φαν της βασιλικής οικογένειας, αλλά σημείωσε ότι μεγάλωσε διαβάζοντας και καταλαβαίνοντας τι είναι ένα παραμύθι. «Συνήθως, ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν κάποια αποφασίζει να μην γίνει βασίλισσα και λέει "προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου", αυτή είναι μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή του παραμυθιού. Πάντα ήμουν έκπληκτος από αυτό και σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπήρξε πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας», εξήγησε.

Όσο για το μικρό χρονικό διάστημα με το οποίο ασχολείται το σενάριο της ταινίας, δήλωσε: «Είναι μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της, τι της συνέβη και δεν χρειάζεται να πάμε σε αυτό. Θα μείνουμε σε αυτό το πιο προσωπικό διάστημα στο οποίο μπόρεσε να εκφράσει πού ήθελε να πάει και ποια ήθελε να είναι».

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM