Η Χίλαρι Κλίντον δίνει συνέντευξη στον Ζακ Γαλιφιανάκη - και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς οσο ανορθόδοξο φαντάζεστε

Η Χίλαρι Κλίντον δίνει συνέντευξη στον Ζακ Γαλιφιανάκη - και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς οσο ανορθόδοξο φαντάζεστε Facebook Twitter
4

Το πόσο ανορθόδοξη είναι η εκπομπή του Zακ Γαλιφιανάκη έχει φανεί κάθε φορά που κάποιος διάσημος επισκέφθηκε την καρέκλα του καλεσμένου, ανάμεσα στις δύο φτέρες του στούντιο.

Κάποιοι μπορεί να περίμεναν πως αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής θα άλλαζε λίγο τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς η καλεσμένη του ίσως σε λίγες εβδομάδες γίνει η πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Σίγουρα η Χίλαρι Κλίντον δεν αξίωνε μια τυπική πολιτική συζήτηση όταν αποδέχτηκε την πρόσκληση για το 'Between Two Ferns', αλλά μάλλον δεν θα περίμενε πως ανάμεσα στη συνέντευξη θα υπήρχε διάλειμμα για προβληθεί το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ  Τραμπ.

"Γιατί τον έκανες αυτό; Να παίξεις σποτάκι του Τραμπ την ώρα της συνέντευξής μου;" τον ρώτησε. "Γιατί πληρώθηκα καλά. Σε μπριζόλες...." της απάντησε ο Γαλιφιανάκης. "Εγώ δεν θα τις έτρωγα." του ανταπάντησε η Χίλαρι. Κάπως έτσι κύλησε όλη η συνέντευξη, με την Χίλαρι να είναι σε καταπληκτική διάθεση για απαντήσεις στις αιχμηρές ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Σιγά το αιχμηρό χιούμορ! Όλοι γλείφουν τους ισχυρούς! Αυτό που έπρεπε να κάνει είναι να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Lenny Bruce που πάντα σατίριζε τους υψηλά ιστάμενους.