Η φωτογραφία της συζύγου διάσημου ποδοσφαιριστή δίχασε αλλά τελικά κινητοποίησε και πολλές γυναίκες

Η φωτογραφία της συζύγου διάσημου ποδοσφαιριστή δίχασε αλλά τελικά κινητοποίησε και πολλές γυναίκες Facebook Twitter
0

Μία φωτογραφία που ανέβασε η Ρεβέκκα, σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζέιμι Βάρντι στο Instagram προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στον ψηφιακό κόσμο, αλλά ενέπνευσε χιλιάδες γυναίκες να κάνουν μια σημαντική ιατρική εξέταση.

Η φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να περιμένει στο ιατρικό κρεβάτι λίγο πριν κάνει τον καθιερωμένο γυναικολογικό έλεγχο, Τεστ ΠΑΠ, στάθηκε αφορμή για πολλές γυναίκες να κινητοποιηθούν κλείνοντας το δικό τους ραντεβού για τον πολύ σημαντικό αυτό έλεγχο.


Πολλοί ωστόσο αντέδρασαν με «άκομψο» τρόπο στην ανάρτηση αυτή λέγοντας ότι «έδειξε πάρα πολλά» ή ότι «μερικά πράγματα καλύτερα να παραμένουν ιδιωτικά».


Παρά τις κακοπροαίρετες αντιδράσεις μερικών χρηστών, η φιλανθρωπική Δομή για τον καρκίνο του τραχήλου «Jo's Cervical Cancer Trust» είπε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια της κυρίας Βάρντι στάθηκε αφορμή για πολλές γυναίκες στο να κλείσουν ραντεβού και να εξετασθούν.


Η συγκεκριμένη ανάρτηση της συζύγου του ποδοσφαιριστή της Leicester City έγινε προκειμένου να δώσει κουράγιο σε όσες «φοβούνται» να κάνουν αυτή την απλή εξέταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My strength... I love you ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becky Vardy (@beckyvardy) στις


Η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φορά ένα ζευγάρι κόκκινες κάλτσες έγινε αφορμή για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου (φορώντας μάλιστα τις ίδιες κάλτσες) με σκοπό να αφυπνίσει και να ενημερώσει για τη σημασία της γυναικολογικής αυτής εξέτασης.

Ο πρόεδρος τη φιλανθρωπικής Δομής, Ρομπερτ Μιούζικ δήλωσε «πολύ χαρούμενος που η Ρεβέκκα μοιράστηκε την εμπειρία της εξέτασής της».


«Θέλουμε να πούμε στις γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους αν έχουν ανησυχίες για το συγκεκριμένο τεστ. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια στο να νιώσουν άνετα όταν αποφασίσουν να κλείσουν το ραντεβού τους» πρόσθεσε. Η φιλανθρωπική Δομή τόνισε ότι πολλές γυναίκες σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία λέγοντας ότι τις παρακίνησε να κλείσουν το ραντεβού τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM