Η Adele αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του Ορλάντο και ξεσπά σε κλάματα (video)

Η Adele αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του Ορλάντο και ξεσπά σε κλάματα (video) Facebook Twitter
1

Φόρο τιμής στα θύματα του Ορλάντο απέτισε η Adele στη συναυλία της το βράδυ της Κυριακής στο Βέλγιο, η οποία μάλιστα δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει αναφερόμενη στο μακελειό.

 «Θα ήθελα να ξεκινήσω απόψε αφιερώνοντας ολόκληρο αυτό το σόου σε όλους στο Ορλάντο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse", είπε η τραγουδίστρια. «Η κοινότητα LGBTQA, είναι σαν αδελφές ψυχές μου από τότε που ήμουν πολύ νέα, και είμαι πραγματικά συγκινημένη για αυτό που συνέβη», πρόσθεσε πριν ξεσπάσει σε δάκρυα.

Λίγο αργότερα επανήλθε με ένα γλυκόπικρο αστείο για τα δάκρυα της, σχετίζοντας το κλάμα της και με το «f—ing miserable» ύφος των τραγουδιών της.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορούν οι Κυκλάδες να αποκτήσουν ξανά την ταυτότητά τους;

Πολιτισμός / Μια νέα πρωτοβουλία για την προστασία και την ανάδειξη της ταυτότητας των Κυκλάδων

Η νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Cycladic Identity» εγκαινιάζεται με εννέα προγράμματα για την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς σε Αμοργό, Άνδρο, Δονούσα, Ίο, Κέα, Μύκονο, Πάρο και Σίκινο.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ