Χορευτής της Taylor Swift κάνει σεξιστικά σχόλια και λίγο μετά απολύεται

Χορευτής της Taylor Swift κάνει σεξιστικά σχόλια και λίγο μετά απολύεται Facebook Twitter
8

Η Taylor Swift απέλυσε έναν από τους πιο στενούς της συνεργάτες, τον χορευτή Toshi, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθαν προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια που είχε κάνει στα social media.

O επί σειρά ετών συνεργάτης της απουσίαζε από την εμφάνισή της στο φεστιβάλ του BBC Radio κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ενώ η θύελλα στη σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.

Η Taylor εμφανίζεται οργισμένη καθώς ο χορευτής έγραψε σεξιστικά μηνύματα και αναδημοσίευσε προσβλητικά memes στα Instagram Stories του λογαριασμού του.

Φανς της τραγουδίστριας κράτησαν τα δημοσιευμένα μηνύματα, τα έκαναν viral και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε πως η συμπεριφορά του συνεργάτη της την απογοήτευσε και την ανάγκασε να λάβει μέτρα.

Η σχέση της τραγουδίστριας και του χορευτή δεν ήταν απλά επαγγελματική καθώς οι δυο τους ήταν και προσωπικοί φίλοι. H Swift είχε μάλιστα κάνει μια μεγάλη δωρεά στον άρρωστο ανιψιό του χορευτή για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του και να καλυφθούν ιατρικές ανάγκες.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας τους ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά η Taylor ήθελε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν δεκτές και δεν την αντιπροσωπεύουν.

Δυο από τα memes που προκάλεσαν αντιδράσεις:

Χορευτής της Taylor Swift κάνει σεξιστικά σχόλια και λίγο μετά απολύεται Facebook Twitter
Χορευτής της Taylor Swift κάνει σεξιστικά σχόλια και λίγο μετά απολύεται Facebook Twitter
Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
το πρώτο δεν το 'πιασα. Και καλά γουστάρουν απαγωγές οι γυναίκες; Αν έκανε αστείο με αυτό είναι ηλίθιος. το 2ο είναι όντως αστείο αλλά τον έφαγε η πολιτική ορθότητα.
Καλά το 2ο είναι τρελή απάντηση στις καμμένες φεμινίστριες που λένε ότι δεν υπάρχει βιολογία. χαχαΚορίτσια, ναι στην ισότητα, αλλά η ομοιοτήτα που επικαλείστε σας βγαζει ολίγον αστείες.
Έλεος...κι εγώ γελάω με αυτά τα memes και ποτέ δεν τα θεώρησα προσβλητικά. Και για άντρες υπάρχουν αντίστοιχα και δε λέει κανείς τίποτα. Οι άντρες γελάνε με αυτά ακόμα κι αν αφορούν σε εκείνους. Τόσο ευαίσθητες πια έγιναν οι γυναίκες; Κρίμα ειλικρινά!
Αυτο με τη γατουλα που κοιταει απελπισμενη λολ καθως ο βιαστης εκσπερματωνει μεσα της χαχαχα ηταν λιγουλακι παρατραβηγμενο αν εισαι νορμαλ ατομο.
Ποια φαντασία που οργιάζει; Έχει βάλει ένα καρτούν που δείχνει μια θηλυκή γάτα να της πατάει τη μούρη κάτω ένα χέρι και να μισοφαίνεται το κατατρομαγμένο δεξί της μάτι, και η λεζάντα που αισθάνθηκε καλό να προσθέσει είναι "όταν βλέπεις ότι αλλοιθωρίζει γιατί αδειάζει τα καρύδια του μέσα σου". Καθόλου δε θίχτηκα αν αυτουνού του φαίνεται αστείο να εκσπερματώνεις σε κάποια χωρίς τη θέλησή της. Απλώς αν ήμουν 25χρονη γυναίκα με ιστορικό κακοποίησης όπως η Taylor Swift δε θα ήθελα να μοιράζομαι αποδυτήρια μαζί του ούτε να προβάρουμε σέξυ χορευτικά αργά το βράδυ σε κάποιο απομονωμένο στούντιο.
Μόνη σου το είπες...καρτούν. Απλά έγινε από κάποιους πρόστυχο προσθέτοντας μια λεζάντα. Μου αρέσει που οι τσόντες δε σας ενοχλούν που μειώνουν καταφανώς τις γυναίκες αλλά διαφημίζετε ότι είναι επιλογή τους και καλά κάνουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει black humour με memes χρησιμοποιώντας καρτούν ενοχλείται η πολιτική σας ορθότητα. Ναι αστείο το θεωρώ κι αυτό γιατί ως τέτοιο προορίστηκε. Δε σημαίνει ότι είναι βιαστής ή ότι επικροτεί μια τέτοια κατάσταση. Σκληρύνετε και λίγο, μην είστε τόσο ευαίσθητοι πια!