H Mia Khalifa αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε το πορνό και είναι σοκαριστικός

H Mia Khalifa αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε το πορνό και είναι σοκαριστικός Facebook Twitter
2

Τον σοκαριστικό λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε το πορνό, αποκάλυψε πρόσφατα η δημοφιλής πορνοστάρ, Mia Khalifa. Όπως είπε, μιλώντας στον Λανς Άρμστρονγκ, αυτό που την ανάγκασε να αποσυρθεί ήταν οι απειλές που άρχισε να δέχεται για τη ζωή της, από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι ακραίοι ισλαμιστές άρχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην πορνοστάρ, επειδή σε ορισμένες ταινίες της έκανε σεξ φορώντας μαντίλα.

Η μαντίλα φοριέται παραδοσιακά από τις πιστές μουσουλμάνες και η χρήση της σε ταινίες πορνό θεωρήθηκε προσβολή για το Ισλάμ, όχι μόνο από τους τζιχαντιστές αλλά και από τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους.

Όμως ήταν οι απειλές για αποκεφαλισμό που την τρόμαξαν και την εξώθησαν να αποσυρθεί από τη βιομηχανία. Όπως όμως αποκαλύπτει, ούτως ή άλλως ήθελε να εγκαταλείψει τον κλάδο.

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Είμαι 21 ετών και ηλίθια», εξομολογείται σε Podcast του βετεράνου πρωταθλητή ποδηλάτη.

«Μόλις άρχισα να γίνομαι διάσημη σκέφτηκα ότι πρέπει να σταματήσω. Δεν το ήθελα πια. Το έκανα στο πλαίσιο της «επανάστασής» μου. Δεν με καθόριζε ως άνθρωπο».

Η 25χρονη πλέον Khalifa, με καταγωγή από τον Λίβανο, χαρακτηρίζει «λάθος» τις πορνοταινίες που γύρισε για «μόλις τρεις μήνες από τη ζωή της», καθώς, όπως λέει, της είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσει πίσω της το προφίλ που δημιούργησε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Η Khalifa εργάζεται πλέον ως παρουσιάστρια σε μία αθλητική εκπομπή αλλά ακόμα «διστάζει» να γκουγκλάρει το όνομά της, αφού στεναχωριέται από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, στα οποία επικρατούν τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια