H Mia Khalifa αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε το πορνό και είναι σοκαριστικός

H Mia Khalifa αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε το πορνό και είναι σοκαριστικός Facebook Twitter
2

Τον σοκαριστικό λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε το πορνό, αποκάλυψε πρόσφατα η δημοφιλής πορνοστάρ, Mia Khalifa. Όπως είπε, μιλώντας στον Λανς Άρμστρονγκ, αυτό που την ανάγκασε να αποσυρθεί ήταν οι απειλές που άρχισε να δέχεται για τη ζωή της, από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι ακραίοι ισλαμιστές άρχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην πορνοστάρ, επειδή σε ορισμένες ταινίες της έκανε σεξ φορώντας μαντίλα.

Η μαντίλα φοριέται παραδοσιακά από τις πιστές μουσουλμάνες και η χρήση της σε ταινίες πορνό θεωρήθηκε προσβολή για το Ισλάμ, όχι μόνο από τους τζιχαντιστές αλλά και από τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους.

Όμως ήταν οι απειλές για αποκεφαλισμό που την τρόμαξαν και την εξώθησαν να αποσυρθεί από τη βιομηχανία. Όπως όμως αποκαλύπτει, ούτως ή άλλως ήθελε να εγκαταλείψει τον κλάδο.

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Είμαι 21 ετών και ηλίθια», εξομολογείται σε Podcast του βετεράνου πρωταθλητή ποδηλάτη.

«Μόλις άρχισα να γίνομαι διάσημη σκέφτηκα ότι πρέπει να σταματήσω. Δεν το ήθελα πια. Το έκανα στο πλαίσιο της «επανάστασής» μου. Δεν με καθόριζε ως άνθρωπο».

Η 25χρονη πλέον Khalifa, με καταγωγή από τον Λίβανο, χαρακτηρίζει «λάθος» τις πορνοταινίες που γύρισε για «μόλις τρεις μήνες από τη ζωή της», καθώς, όπως λέει, της είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσει πίσω της το προφίλ που δημιούργησε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Η Khalifa εργάζεται πλέον ως παρουσιάστρια σε μία αθλητική εκπομπή αλλά ακόμα «διστάζει» να γκουγκλάρει το όνομά της, αφού στεναχωριέται από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, στα οποία επικρατούν τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια