Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια

Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Πάντα κατά το ρεπορτάζ η ηθοποιός δεν θα έχει κομματική στήριξη αλλά θα κατέβει ως ανεξάρτητη, καθώς «το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει τις «δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα», που έχει δώσει ηθοποιός, όπως για το Πεδίον του Άρεως.

Κατά το ρεπορτάζ που δεν έχει επιβεβαιωθεί, «η Μιμή ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα».

Το δημοσίευμα αναμετέδωσε και το σάιτ του ραδιοσταθμού του Δήμου Αθηναίων athina984.gr.

Σε επικοινωνία του LIFO.gr με την κα Ντενίση η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις, η ίδια δήλωσε πως αγνοούσε το δημοσίευμα και όσα αναφέρει. Τόνισε πως έχει πολλές προτάσεις για ανάμειξη στην πολιτική τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε βουλευτικό επίπεδο. Ωστόσο για την ώρα δεν κάνει κάποια προετοιμασία και δεν αναζητεί γραφεία για να στεγάσει τον αγώνα της όπως γράφτηκε. Δεν αποκλείει τίποτα όμως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις με το έργο της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και σίγουρα αν κάτι τέτοιο προέκυπτε λέει πως θα γινόταν όπως πολύ σωστά γράφτηκε χωρίς κομματική ταμπέλα, αλλά με επίκεντρο το ενδιαφέρον της για την Αθήνα. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ