«F1»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Μπραντ Πιτ για τη Formula1

«F1»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Μπραντ Πιτ για τη Formula1 Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «F1»
0

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «F1» για τον κόσμο της Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ λίγες ώρες πριν αρχίσει η νέα σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην ταινία, η οποία δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του «Top Gun: Maverick», ο Πιτ υποδύεται τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό της Formula 1 ο οποίος παρότι ταλαντούχος, ποτέ δεν κατάφερε να στεφτεί πρωταθλητής.

Όπως περιγράφεται στο trailer, ο Χέιζ θεωρούταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του αθλήματος τη δεκαετία του '90, αλλά η καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο τελείωσε πρόωρα όταν υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα.

Τώρα, 30 χρόνια αργότερα, ο Χέιζ προσεγγίζεται από τον πρώην συναθλητή του, Ρούμπεν Σερβάντες (Χαβιέρ Μπαρδέμ), ο οποίος είναι πλέον ιδιοκτήτης μιας προβληματικής ομάδας Formula 1 που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ο Ρούμπεν καταφέρνει να πείσει τον Χέιζ, ο οποίος ακόμη συμμετέχει σε αγώνες, να επιστρέψει στη Formula 1 μαζί με τον νεαρό και ταλαντούχο συμπαίκτη του, Τζόσουα Πιρς (Ντάμσον Ίντρις).

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Τζόσεφ Κοσίνσκι και παραγωγή των Τζέρι Μπρακχάιμερ, Κοσίνσκι, Λούις Χάμιλτον, Μπραντ Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ, Ντέντε Γκάρντερ και Τσαντ Όμαν, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Έρεν Κρούγκερ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM