«F1»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Μπραντ Πιτ για τη Formula1

«F1»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Μπραντ Πιτ για τη Formula1 Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «F1»
0

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «F1» για τον κόσμο της Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ λίγες ώρες πριν αρχίσει η νέα σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην ταινία, η οποία δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του «Top Gun: Maverick», ο Πιτ υποδύεται τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό της Formula 1 ο οποίος παρότι ταλαντούχος, ποτέ δεν κατάφερε να στεφτεί πρωταθλητής.

Όπως περιγράφεται στο trailer, ο Χέιζ θεωρούταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του αθλήματος τη δεκαετία του '90, αλλά η καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο τελείωσε πρόωρα όταν υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα.

Τώρα, 30 χρόνια αργότερα, ο Χέιζ προσεγγίζεται από τον πρώην συναθλητή του, Ρούμπεν Σερβάντες (Χαβιέρ Μπαρδέμ), ο οποίος είναι πλέον ιδιοκτήτης μιας προβληματικής ομάδας Formula 1 που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ο Ρούμπεν καταφέρνει να πείσει τον Χέιζ, ο οποίος ακόμη συμμετέχει σε αγώνες, να επιστρέψει στη Formula 1 μαζί με τον νεαρό και ταλαντούχο συμπαίκτη του, Τζόσουα Πιρς (Ντάμσον Ίντρις).

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Τζόσεφ Κοσίνσκι και παραγωγή των Τζέρι Μπρακχάιμερ, Κοσίνσκι, Λούις Χάμιλτον, Μπραντ Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ, Ντέντε Γκάρντερ και Τσαντ Όμαν, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Έρεν Κρούγκερ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ