Εξαιρετικά μεγάλης αξίας τα κοσμήματα που έκλεψαν από την Καρντάσιαν στο Παρίσι

Εξαιρετικά μεγάλης αξίας τα κοσμήματα που έκλεψαν από την Καρντάσιαν στο Παρίσι Facebook Twitter
0
Εξαιρετικά μεγάλης αξίας τα κοσμήματα που έκλεψαν από την Καρντάσιαν στο Παρίσι Facebook Twitter
Η Kendall Jenner έξω από το σπίτι της αδερφής της Κim, χθες το βράδυ, λίγο αφότου ενημερώθηκε για το συμβάν.

Nεότερες πληροφορίες για την ένοπλη ληστεία σε βάρος της Kim Kardashian στο Παρίσι αναφέρουν πως η διάσημη σταρ έμενε σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία, και όχι σε ξενοδοχείο όπως είχε αρχικά μεταδοθεί. Ωστόσο μετά τη ληστεία μεταφέρθηκε και διέμεινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού, προτού τελικά σήμερα φύγει για να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Αξιωματούχος της αστυνομίας του Παρισιού δήλωσε στο Associated Press ότι οι ένοπλοι δράστες ήταν πέντε και αφαίρεσαν ένα μεγάλο κουτί με ακριβά κοσμήματα αξίας 6 εκατ. ευρώ αλλά και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το ακριβές ποσό των τιμαλφών που αφαιρέθηκαν αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας όταν καταλήξουν σε πόρισμα οι εκτιμητές. Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί έχουν τοποθετηθεί έξω από την πολυτελή κατοικία, ενώ δεν επιτρέπεται σε δημοσιογράφους και φωτογράφους να προσεγγίσουν.

Αρκετοί απόρησαν για το πώς οι δράστες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένοπλη ληστεία στο σπίτι όπου έμενε η Kardashian καθώς είναι γνωστό που έχει αρκετούς σωματοφύλακες οι οποίοι έχουν επωμιστεί την προστασία της.  Ο Guardian και το Franceinfo αναφέρουν ότι ένας από τους σωματοφύλακες ακινητοποιήθηκε από τους ληστές και βρέθηκε αργότερα δεμένος με χειροπέδες στο μπάνιο.  Οι ληστές έδεσαν και την Κim Kardashian και σύμφωνα με το Paris Match διέφυγαν με μηχανές.

Εξαιρετικά μεγάλης αξίας τα κοσμήματα που έκλεψαν από την Καρντάσιαν στο Παρίσι Facebook Twitter
Η Κιμ φωτογραφημένη στο αεροδρόμιο καθώς αποχωρεί από τη γαλλική πρωτεύουσα

Σήμερα το πρωί, μετά την κατάθεσή της, η Kim Kardashian έφυγε από το Παρίσι με το ιδιωτικό της τζετ. Οι φωτογράφοι την κατέγραψαν καλυμμένη με μαύρη μαντίλα να συνοδεύεται από τον σωματοφύλακά της ενώ ως το αεροδρόμιο έφτασαν συνοδευόμενοι από αστυνομικούς. Για την ώρα η Κim δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και υπάρχει σιγή ακόμη και στα social media της.

Εξαιρετικά μεγάλης αξίας τα κοσμήματα που έκλεψαν από την Καρντάσιαν στο Παρίσι Facebook Twitter
Ο σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM