Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»;

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Ο Τζόνι Ντεπ υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει για τον ρόλο του Τζακ Σπάροου στην επερχόμενη ταινία για τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Την είδηση για την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου επιβεβαίωσε ο Σον Μπέιλι, πρόεδρος της Disney Studios Motion Picture Production.

Ο Τζόνι Ντεπ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στις πέντε ταινίες του franchise, το οποίο ξεκίνησε το 2003 με το The Curse Of The Black Pearl.

Ωστόσο, μετά την τελευταία ταινία - το Dead Men Tell No Tales του 2017 - ο Τζόνι Ντεπ χώρισε τους δρόμους του με τη Disney. Αυτός ο «χωρισμός» ήρθε λόγω της πρόσφατης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του ηθοποιού και της πρώην συζύγου της Άμπερ Χερντ, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε κακοποιήσει σωματικά και συναισθηματικά.

Η σύγκρουση μεταξύ του Ντεπ και της Χερντ ξεκίνησε το 2019, όταν εκείνος τη μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από ένα άρθρο του 2018 που είχε γράψει για την Washington Post, όπου υποστήριζε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Σύντομα η δίκη τους έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο με live αναμετάδoση από την αίθουσα.

Εν μέσω της διαμάχης μεταξύ Ντεπ και Χερντ, η Disney φέρεται να γύρισε την πλάτη στον κινηματογραφικό Τζακ Σπάροου των Πειρατών της Καραϊβικής. Αργότερα, ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίστηκε στη δίκη ότι δεν θα επέστρεφε στη Disney ούτε «για 300 εκατομμύρια δολάρια».

Τώρα, αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα ήθελε να ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους, ο Σον Μπέιλι, πρόεδρος της Disney Studios Motion Picture Production, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ στον εμβληματικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία που τιμά τις ταινίες που έχουν προηγηθεί, αλλά έχει και κάτι νέο να πει», είπε στους New York Times για την έκτη ταινία του franchise «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ο Τζόνι Ντεπ να εμφανιστεί στην ταινία, ισχυρίστηκε ότι η Disney δεν είχε προς το παρόν καμία δέσμευση κατά μιας τέτοιας απόφασης.

Αν και αυτό απέχει πολύ από το να σημαίνει ότι ο ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο του Τζακ Σπάροου επιβεβαίωσε ότι η Disney δεν έχει λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις που θέτουν τον Τζόνι Ντεπ οριστικά εκτός των επερχόμενων ταινιών.

Οι εικασίες για μια πιθανή εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ προέκυψαν νωρίτερα φέτος, όταν ο παραγωγός της ταινίας παραδέχτηκε ότι «θα ήθελε» να επιστρέψει ο ηθοποιός για τον ρόλο του κάπτεν Τζακ Σπάροου.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly κατά τα φετινά Όσκαρ, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ δήλωσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνι Ντεπ ότι «Θα δούμε. Θα μου άρεσε. Θα ήθελα πολύ να τον έχω στην ταινία – αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω».

Με πληροφορίες τhw WashingtonPost/NME/ETonight

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM
Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ