Τσακαλώτος: Κίνδυνος να ζητήσει το ΔΝΤ μείωση αφορολογήτου το 2019

Τσακαλώτος: Κίνδυνος να ζητήσει το ΔΝΤ μείωση αφορολογήτου το 2019 Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Στον κίνδυνο να ζητήσει το ΔΝΤ μείωση αφορολογήτου από το 2019, αναφέρθηκε, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην  Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 


Ακόμη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πολλά βραχυπρόθεσμα προβλήματα.


Σύμφωνα με τον Σκάι, ο υπουργός αναφέρθηκε και στον κίνδυνο που απορρέει από τις τράπεζες και στα προβλήματα με τους πλειστηριασμούς, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι τράπεζες πρέπει να πάρουν κάποια στιγμή τα χρήματα τους.

Ειδικότερα για την περίπτωση να ζητήσει το ΔΝΤ να έρθει το αφορολόγητο το 2019, διερωτήθηκε «πώς το αντιμετωπίζεις;», και απάντησε «ή με συμμαχίες ή με το να έχεις τη δική σου στρατηγική».

Παραδέχθηκε τέλος πως με τη λήξη του μνημονίου «φεύγουμε από μια γραμμή επιτήρησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει επιτήρηση. Αλλά δεν χρειαζόμαστε μνημόνιο γιατί έχουμε το δικό μας πρόγραμμα».

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM
Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια