Σκρέκας: Έρχεται τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος

Σκρέκας: Έρχεται τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Τη δημιουργία τετραψήφιου αριθμού SOS - ενεργειακής αλληλεγγύης για την επανασύνδεση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ώστε κανένα ευάλωτο νοικοκυριό να μη μείνει χωρίς θέρμανση τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Ο υπουργός Ενέργειας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι τα νοικοκυριά θα καλούν τον αριθμό και άμεσα θα κινητοποιείται η διαδικασία, με τη μεταφορά του αιτήματος στον οικείο δήμο, στις τριμερείς επιτροπές αξιολόγησης και θα προστρέχουν τις αμέσως επόμενες ώρες να επανασυνδέσουν «αυτούς οι οποίοι έχουν απόλυτη αδυναμία να πληρώσουν το λογαριασμό της ενέργειας, είτε είναι ρεύμα είτε είναι φυσικό αέριο».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την προφύλαξη των νοικοκυριών από την ενεργειακή κρίση, είπε ότι θα καλύπτεται το κόστος επανασύνδεσης, αλλά και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος που θα δαπανήσουν τους επόμενους μήνες για να θερμαίνουν το σπίτι τους.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οικονομία / Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Η ισχυρή ανάπτυξη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα επιτρέπουν στην Ελλάδα να αποπληρώσει πρόωρα τις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των μνημονίων και να διανείμει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες
LIFO NEWSROOM