Παρατείνεται το μέτρο του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση

Παρατείνεται το μέτρο του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση Facebook Twitter
0

Με εγκύκλιό του ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης ενημερώνει ότι παρατείνεται η εφαρμογή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών εστίασης ως τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Τα καταστήματα εστίασης, παραδόσεις έτοιμου φαγητού, καφέδων θα επωφελούνται για ένα ακόμη χρόνου του ΦΠΑ στο 13%.

Κανονικό συντελεστή ΦΠΑ θα συνεχίσουν να έχουν τα κέντρα διασκέδασης, η διάθεση αλκοολούχων ποτών σε κάθε περίπτωση, καθώς και οι πωλήσεις μη αλκοολούχων ποτών, όπως αναψυκτικών, χυμών και λοιπών συναφών ειδών, τα οποία δεν καταναλώνονται επιτοπίως.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM