Παράταση δύο ημερών για ΕΝΦΙΑ και εισόδημα

Παράταση δύο ημερών για ΕΝΦΙΑ και εισόδημα Facebook Twitter
0

Παράταση δυο ημερών δόθηκε στην προθεσμία πληρωμής της δόσης του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος, λόγω του γεγονότος ότι το Taxisnet ήταν εκτός λειτουργίας το Σαββατοκύριακο.

Η προθεσμία παρατείνεται ως τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης, το χρονικό διάστημα από 28.11.2015 ως 29.11.2015.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM