Έξωση έκαναν στη Folli Follie από το πολυτελές κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου

Έξωση έκαναν στη Folli Follie από το πολυτελές κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου Facebook Twitter
Φωτ, LIFO
0

Έξωση έκανε ο δικαστικός επιμελητής στην εταιρεία Folli Follie από το πολυτελές κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλές μέρες.

Αρχικά, οι διαβάτες πίστευαν ότι η βιτρίνα είναι καλυμμένη επειδή προετοιμάζεται κάποια ανακαίνιση, όμως σήμερα είδαν θυροκολλημένο το έγγραφο του δικαστικού επιμελητή. 

Έξωση έκαναν στη Folli Follie από το πολυτελές κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου Facebook Twitter
Φωτ, LIFO

Σύμφωνα με αυτό ο δικαστικός επιμελητής «αποβάλλει από το παρόν ακίνητο την εδρεύουσα στον Άγιο Στέφανο Αττικής Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Folli Follie».

Το κατάστημα στη Βουκουρεστίου στέγαζε την μπουτίκ του διεθνούς οίκου Ζegna ο οποίος  αντιπροσωπευόταν στην Ελλάδα από το FF Group. Tον Δεκέμβριο, στον απόηχο του οικονομικού σκανδάλου ξεκίνησε τη διαδικασία του «διαζυγίου» με τη Folli Follie, σπάζοντας τη σύμβαση που υπήρχε για την Ελλάδα.

Αυτό είναι ένα μάλλον ασήμαντο πλήγμα για την εταιρεία που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σοβαρότατης κρίσης.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλάθι των παιχνιδιών»: «Κοντά σε συμφωνία» λέει ο Γεωργιάδης - Συγκρατημένες φέτος οι αγορές των γιορτών

Οικονομία / «Καλάθι των παιχνιδιών»: «Κοντά σε συμφωνία» λέει ο Γεωργιάδης - Συγκρατημένες φέτος οι αγορές των γιορτών

Το 80% του κοινού δηλώνει ότι έχει ακυρώσει δαπάνες διασκέδασης ενώ το 55% δηλώνει ότι έχει μειώσει συνολικά τις αγορές σε είδη τροφίμων και παντοπωλείου
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ