Απόβαση αμερικανικών πολυεθνικών στο Βιετνάμ.

Απόβαση αμερικανικών πολυεθνικών στο Βιετνάμ. Facebook Twitter
0

 

«Οι Αμερικανοί ξανάρχονται» στο Βιετνάμ, αυτή τη φορά όχι με στρατιωτική, αλλά με οικονομική απόβαση.
Ο ένας μετά τον άλλο, οι αμερικανικοί κολοσσοί ανοίγουν καταστήματα στην χώρα, επιδιώκοντας μερίδιο σε μία αγορά 90 εκατομμυρίων κατοίκων, με σταθερά υψηλή ανάπτυξη.


Τελευταίο παράδειγμα, η αλυσίδα McDonald's, που ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, την πόλη Χο Τσι Μινχ, πρώην Σαϊγκόν.

ΠΗΓΗ: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM