Για εικονικά τιμολόγια συνελήφθη στην Πάτρα ο μεγαλοεπιχειρηματίας της πόλης Κώστας Αντζουλάτος. Ο επιχειρηματίας εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης προ ημερών, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στη φυλακή.

 

Εν τω μεταξύ με αφορμή τη σύλληψη του επιχειρηματία, ο Μιχάλης Καρχιμάκης σε δήλωση του, αφήνει αιχμές κατά του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στον Οικονομικό εισαγγελέα κ. Πεπόνη και καλεί τον υφυπουργό να εξηγήσει γιατί είχε αποδεσμεύσει, τις δεσμευμένες καταθέσεις του επιχειρηματία και να παραιτητηθεί. Ο κ. Μαυραγάνης εκλέγεται στην Αχαία.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη είναι η εξής:

 

«Κύριε οικονομικέ εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη,

 

Μετά την σύλληψη και προφυλάκιση μεγαλοπαραβάτη επιχειρηματία στην Πάτρα για την αποδοχή πλαστών και εικονικών τιμολογίων, όπως σας είχα αναφέρει και σας είχα καταγγείλει πριν από μερικές ημέρες, πρέπει να ασκήσετε τα καθήκοντά σας στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας, καλώντας τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Μαυραγάνη να εξηγήσει γιατί την ώρα που η χώρα περνάει πρωτόγνωρη κρίση, οι αδύναμοι και οι εύκολοι στόχοι πληρώνουν τα σπασμένα της κρίσης, να εξηγήσει γιατί στον ίδιο επιχειρηματία μεγαλοπαραβάτη, αποδέσμευσε στις 23 Ιουλίου 2013, τις από 11 Ιανουαρίου 2012, δεσμευμένες τραπεζικές καταθέσεις του.

 

Καλείται επίσης και ο πρωθυπουργός να πάρει θέση και να ενεργήσει για αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν και ισοπεδώνουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που δοκιμάζονται αυτή την δύσκολη περίοδο.

 

Ντροπή κύριε Μαυραγάνη. Παραιτηθείτε χωρίς δικαιολογίες. Δεν σας πιστεύει κανείς πλέον ότι μπορείτε να ασκείτε τα καθήκοντά σας».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr