Επένδυση στην Ελλάδα από τον Όμιλο Ipanema

Επένδυση στην Ελλάδα από τον Όμιλο Ipanema Facebook Twitter
0

Συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά και ξεπερνώντας τα 1.200 ενεργά σημεία πώλησης, ο Όμιλος Ipanema αναδεικνύει την Ελλάδα σε στρατηγικό κόμβο διάθεσης του 100% Arabica Ipanema Espresso για τις αγορές Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Η νέα τεχνολογικά προηγμένη μονάδα επεξεργασίας πράσινου καφέ βρίσκεται στην Αττική και έχει υλοποιηθεί βάσει των προδιαγραφών ποιότητας Ipanema Espresso, ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία της Φάρμας Ipanema, μίας από τις πλέον σημαντικές, καινοτόμες και πιστοποιημένες φάρμες καφέ παγκοσμίως.

Φιλοξενώντας περισσότερα από 12.000.000 καφεόδεντρα και παράγοντας περισσότερους από 7.000 τόνους καφέ ετησίως, η Φάρμα Ipanema αναπτύσσεται σε έκταση 5.500 εκταρίων στην περιοχή Minas Gerais της Βραζιλίας. Αυστηρά προσηλωμένη στην παραγωγή καφέ από ποικιλίες 100% Arabica, ενός καφέ διάσημου για την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γευστικών και αρωματικών του χαρακτηριστικών, τη χαμηλή του περιεκτικότητα σε καφεΐνη και τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες καλλιέργειας, η Φάρμα Ipanema αποτελεί εγγύηση για την παραγωγή του Ipanema Espresso, που σύμφωνα με τον Οργανισμό Rainforest Alliance αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος Βραζιλιάνικος και ένας από τους τέσσερις καλύτερους Specialty Coffees παγκοσμίως.  

Η νέα παραγωγική μονάδα του Ομίλου στην Ελλάδα θα υποδέχεται τον πράσινο καφέ απευθείας από τη Βραζιλία και κατόπιν επεξεργασίας σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπα Ipanema, θα τον διαθέτει τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, με εξαγωγές αρχικά σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία.

Στο πλαίσιο παρουσίασης της νέας παραγωγικής μονάδας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής της Ipanema Espresso Europe κος Carlos Lasvignes σημείωσε: «Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας του Ipanema Espresso στην Ελληνική Αγορά, η νέα μονάδα έρχεται να συμπληρώσει και να υποστηρίξει την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρίας μας στην Ευρώπη.  Εξάλλου, η κομβική θέση της Ελλάδας ως πύλης προς την Ανατολή σε συνδυασμό με την αναμενόμενη βελτίωση του οικονομικού κλίματος δημιουργούν συνθήκες ενθαρρυντικές για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM