Έναρξη διαδικασίας για την πώληση του ΟΠΑΠ

Έναρξη διαδικασίας για την πώληση του ΟΠΑΠ Facebook Twitter
2

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 33% του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχει στον ΟΠΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ στην ανακοίνωσή του.

Σχολιάζοντας τη σημερινή ανακοίνωση, ο Γιάννης Εµίρης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, δήλωσε τα εξής: «Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου επιταχύνει τους ρυθμούς υλοποίησης του συνολικού εθνικού σχεδίου επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας. Στόχοι του προγράμματος είναι η προσέλκυση νέων επενδυτικών κεφαλαίων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και το άνοιγμα των αγορών στον ανταγωνισμό. Η πλήρης ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ θα εκτελεσθεί µε απόλυτη διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ώστε να συνδράμει αποφασιστικά στους στόχους αυτούς.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM