Ο Μπιλ Γκέιτς διάλεξε τα αγαπημένα του tweets μέσα στο 2017 και είναι η καλύτερη ανασκόπηση

Ο Μπιλ Γκέιτς διάλεξε τα αγαπημένα του tweets μέσα στο 2017 και είναι η καλύτερη ανασκόπηση Facebook Twitter
0

Λίγο πριν το τέλος του 2017, ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να προχωρήσει στην δική του ανασκόπηση και το έκανε μέσω Twitter, επιλέγοντας και κοινοποιώντας τα πιο αγαπημένα του tweets από την χρονιά που πέρασε.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το 2017 ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά. Ωστόσο μας έδωσε και μερικές καταπληκτικές στιγμές ελπίδας και προόδου. Αυτά είναι μερικά από τα πιο εμπνευσμένα tweets που ίσως χάσατε...», έγραψε στο πρώτο του μήνυμα ο ιδρυτής της Μicrosoft, κοινοποιώντας στη συνέχεια αναρτήσεις άλλων χρηστών, από διάφορα μικρά και μεγάλα γεγονότα του 2017. 

Αυτά είναι τα tweets που επέλεξε ο Μπιλ Γκέιτς: 

 

«Στις 18 Μαΐου του 2017 ο Edwardo Sanchez έγραψε στο Twitter πως ήταν το πρώτο άτομο στην οικογένειά του που αποφοίτησε από το κολέγιο. Συγχαρητήρια Edwardo!».


«"Toilet: A Love Story", μια ρομαντική ταινία Bollywood για ένα νιόπαντρο ζευγάρι διαφώτισε το κοινό για την μεγάλη πρόκληση της Ινδίας με την υγιεινή».

 


«Τον Ιούνιο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πιστοποίησε πως το Μπουτάν και οι Μαλδίβες είχαν εξαλείψει την ιλαρά».

 


«Ο νικητής του World Food Prize Akinwumi A. Adesina θα χρησιμοποιήσει το χρηματικό του έπαθλο για να φτιάξει ένα ίδρυμα που θα δίνει υποτροφίες σε νεαρούς Αφρικανούς, οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία».

 

«Οι New York Times μετέδωσαν πως το να κάνεις καλό για άλλους βοηθά τόσο αυτούς που δίνουν όσο κι εκείνους που δέχονται».

«Ένα νέο άθλημα άρχισε να εξαπλώνεται στα σχολεία για να ενθαρρύνει τους μαθητές να διαβάζουν. Ονομάζεται #extremereading».

«Ορίστε και η δική μου συμμετοχή στην πρόκληση του #extremereading...»

Μόλις τελείωσε το «αφιέρωμά» του, ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε στους followers να του πουν με τη σειρά τους ποια μηνύματα στο Twitter τους έδωσαν έμπνευση και ελπίδα μέσα στο 2017. Και οι απαντήσεις, όπως ήταν φυσικό, ήταν εκατοντάδες. 


Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM