Πουλήθηκε η μεγαλύτερη συλλογή videogames στο eBay

Πουλήθηκε η μεγαλύτερη συλλογή videogames στο eBay Facebook Twitter
0

Μια συλλογή βιντεοπαιχνιδιών με περισσότερους από 7.000 τίτλους πουλήθηκε στο eBay έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία.

Ο μεγάλος τυχερός που κατάφερε να πουλήσει τη συλλογή του είναι ο 32χρονος Andre από τη Νότια Γαλλία, ενώ υποστήριξε ότι χρειάστηκε περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια για να συγκεντρώσει όλα αυτά τα παιχνίδια.

Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα σετ παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει για το σύνολο των παιχνιδοκονσολών SEGA και Nintendo (από το Famicom μέχρι το GameCube) και για άλλες λιγότερο γνωστές όπως οι PC Engine και Pioneer Laseractive. Τα περισσότερα από αυτά είναι σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα, ενώ όλα βρίσκονται στις αυθεντικές τους συσκευασίες και συνοδεύονται από οδηγίες.

Σημειώνεται πως η δημοπρασία έκλεισε μόλις σε λίγα λεπτά με νικητή έναν καναδό αγοραστή, ο οποίος εκτός από το ένα εκατομμύριο ευρώ. θα πρέπει να καταβάλλει άλλα χίλια ευρώ για τα μεταφορικά έξοδα. Η πλήρης λίστα των videogames μαζί με τις εικόνες τους είναι διαθέσιμη εδώ.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM