Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε λειτουργία βρίσκεται και πάλι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ο οποίος είχε κλείσει το πρωί με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΛΑΣ είχε πάρει αυτή την απόφαση λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των συνταξιούχων και άλλων δύο μικρότερων συγκεντρώσεων. 

Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και με πορεία κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί, αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση ο πρόεδρος ομοσπονδιών συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, τόνισε: «Αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον Γιώργο Τσίπρα. Είμαστε στο δρόμο του αγώνα χιλιάδες συνταξιούχοι. Η σημερινή μας συγκέντρωση είναι μια μεγαλειώδης συγκέντρωση. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα, αλλά θέλουμε να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό ώστε να του μεταφέρουμε τη σημερινή πραγματικότητα από τη ζωή μας την ίδια, από τους συνταξιούχους που εκπροσωπούμε».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM