No.1

Εκτεταμένα επεισόδια και φωτιές στη Χίο τη νύχτα μετά τον θάνατο 47χρονης ιρακινής

Εκτεταμένα επεισόδια και φωτιές στη Χίο τη νύχτα μετά τον θάνατο 47χρονης ιρακινής Facebook Twitter
0

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκα τη νύχτα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Εκτός από επίθεση με πέτρες εναντίον Αστυνομικών και φωτιές, υπήρξαν και κατεστραμμένα αυτοκίνητα, καμένες σκηνές και οικίσκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξέσπασαν νωρίς χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου 47χρονης Ιρακινής από εμπύρετο νόσημα.

Τα επεισόδια αυτά γρήγορα πήραν τέλος.

 

Το βράδυ όμως φήμες ότι η 47χρονη υπέκυψε στη νόσο COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, προκάλεσαν ανησυχία και φόβο και αποτέλεσαν την αφορμή για νέα επεισόδια, που μετά τα μεσάνυχτα κλιμακώθηκαν. Η τάξη στον καταυλισμό επιβλήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή του Πάσχα.

Όπως αναφέρει το politischios από τα επεισόδια κάηκαν δύο αυτοκίνητα, σκηνές μεταναστών και προκλήθηκαν καταστροφές στις φρουρές των Αστυνομικών.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο νοσοκομείο με εμπύρετο νόσημα. Της δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες αντιμετώπισης του προβλήματος. Της έγινε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού καθώς θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, το αποτέλεσμα της εξέτασης αυτής πάντως ήταν αρνητικό.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM