Κορωνοϊός: Θετική στον Covid-19 η ηγέτις του Σιν Φέιν

Κορωνοϊός: Θετική στον Covid-19 η ηγέτις του Σιν Φέιν Facebook Twitter
0

Η ηγέτις του Σιν Φέιν, Μέρι Λου ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε θετική στον Covid-19.

Σε ανακοίνωσή της σήμερα, η 50χρονη γνωστοποίησε πως δεν μεταδίδει πλέον την ασθένεια, εκφράζοντας την ελπίδα της πως θα επιστρέψει στα καθήκοντά της την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ΜακΝτόναλντ υποβλήθηκε στο τεστ στις 28 Μαρτίου και έλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων μόλις χθες, Δευτέρα, μετά από αναμονή δηλαδή δύο εβδομάδων, κάτι που είναι ενδεικτικό των καθυστερήσεων στο σύστημα της Ιρλανδίας.

«Ο γιατρός με ενημέρωσε πως δε φέρω τον ιό ούτε τον μεταδίδω και αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση μετά από εβδομάδες αδιαθεσίας. Είχα μια υποτροπή στην ανάρρωσή μου το Σαββατοκύριακο, εμφανίζοντας μία μετά-ιική πλευρίτιδα στον δεξιό πνεύμονά μου. Βρίσκομαι σε αγωγή και ανταποκρίνομαι καλά. Περιμένω να επιστρέψω στη δουλειά την επόμενη Δευτέρα» αναφέρει η επικεφαλής του Σιν Φέιν.

Το Σιν Φέιν κέρδισε περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο κόμμα στην Ιρλανδία, στις γενικές εκλογές του Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού. Το κυβερνών δεξιό κόμμα Φίνε Γκελ τού Λίο Βαράντκαρ και ο ιστορικός αντίπαλός του, Φιάνα Φέιλ βρίσκονται σε συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM