Για πρώτη φορά φωτογραφία με τη νεκρή πριγκήπισσα Νταϊάνα στη δημοσιότητα

Για πρώτη φορά φωτογραφία με τη νεκρή πριγκήπισσα Νταϊάνα στη δημοσιότητα Facebook Twitter
0

Μία σοκαριστική φωτογραφία της ετοιμοθάνατης πριγκήπισσσας  Νταϊάνα πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά σε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η ταινία λέγεται "Unlawful Killing" και θα παιχτεί για πρώτη φορά στις Κάννες αυτή την εβδομάδα. Η φωτογραφία που θα εμφανιστεί στη διάρκεια της ταινίας είναι ασπρόμαυρη. Πρόκειται για ένα κοντινό πλάνο της Νταϊάνα το οποίο τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα με τα χαρακτηριστικά της απολύτως εμφανή. Είναι η πρώτη φορά που θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία στη Γαλλία και είναι σίγουρο ότι θα κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά δεν πρόκειται να δημοσιευτεί στην Αγγλία. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα είναι θολές στην περιοχή του προσώπου.

Ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrod's, Al-Fayed, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την βασιλική οικογένεια "οικογένεια Δράκουλα" θα είναι παρών στην πρεμιέρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM