Eurovision: Στόχος η διεξαγωγή του διαγωνισμού παρά τον κοροναϊό

Eurovision: Στόχος η διεξαγωγή του διαγωνισμού παρά τον κοροναϊό Facebook Twitter
Στόχος να διεξαχθεί η Eurovision στο Ρότερνταμ παρά τον κοροναϊό
0

Είναι νωρίς για να σχολιάσουν τι θα συμβεί μέχρι τον διαγωνισμό της Eurovision, λόγω κοροναϊού, δηλώνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Στόχος τους ωστόσο είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της Eurovision τον Μάιο στο Ρότερνταμ, αλλά οι εξελίξεις θα δείξουν.

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η επιδημία του νέου κοροναϊού στον διαγωνισμό.

«Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ανέφερε το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

To NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θερμών θαυμαστών του και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Συνολικά, 65.000 θεατές αναμένονται σε εννέα διαφορετικές εκδηλώσεις, περιλαμβανομένου του τελικού της 16ης Μαΐου ενώ την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Supergirl».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM