Κική Δημουλά: Παραμένει στην ΜΕΘ -Με λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιολογικά προβλήματα

Κική Δημουλά: Παραμένει στην ΜΕΘ -Με λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιολογικά προβλήματα Facebook Twitter
Στην εντατική νοσηλεύεται η Κική Δημουλά (Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ)
0

Η Κική Δημουλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Η 89χρονη σπουδαία ποιήτρια νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιολογικά προβλήματα. Η κ. Δημουλά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου.

Πολυβραβευμένη, ποιήτρια και ακαδημαϊκός, η Κική Δημουλά είναι ιδιαίτερη αγαπητή για την αναγνωρισιμότητα της ποίησης της που άνθισε στο έδαφος της καθημερινότητας, της γυναίκας, της συναισθηματικής απώλειας, της ματαίωσης.

«Ένας αυτοσχέδιος άνθρωπος είμαι, ο εαυτός μου με ανάγκασε να είμαι» είχε πει το 2015, κατά την αναγόρευση της σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ. Μιλώντας εκείνη την βραδιά με θέμα την «Πλάνη» είχε ομολογήσει ότι οφείλει σε αυτή την έννοια επειδή «είναι αυτή που κατατρόπωσε το τελεσίδικο ρήμα "Αποκλείεται", αυτή που μετατρέπει τις δύσμορφες καταστάσεις σε καλλίμορφες, αυτή που ανατρέπει τη θνητότητα όσων αγαπήσαμε».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM