Λουτράκι: Νέο περιστατικό με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Λουτράκι: Νέο περιστατικό με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο ίδιο σχολείο Facebook Twitter
0

Νέο περιστατικό, με το «παιχνίδι πνιγμού» ή «το παιχνίδι της αναπνοής» σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση ότι ένας 12χρονος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και κινδύνευσε σοβαρά, μία μαθήτρια κοινοποίησε σε λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που στο οποίο φαίνεται να καταρρέει αφού πρώτα κράτησε την αναπνοή της ενώ οι φίλοι της, την πιάνουν στον αέρα για να μην πέσει κάτω και χτυπήσει. 

Όπως μετέδωσε το Open TV πολλοί είναι οι μαθητές που έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ εκπαιδευτικός ανέφερε πως ένα ακόμα αγόρι, παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού» έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στις σκάλες με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια του. Οι μαθητές βιντεοσκοπούν το «παιχνίδι του πνιγμού» και ανεβάζουν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

  

Στο δελτίο του σταθμού μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή. «Έχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM