Λευκάδα: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και εγκατέλειψε τον τραυματία

Λευκάδα: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και εγκατέλειψε τον τραυματία Facebook Twitter
1

Για επικίνδυνη οδήγηση, και μάλιστα υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη του τόπου τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη κατηγορείται 24χρονος, που συνελήφθη χθες βράδυ στη Λευκάδα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας-Αστακού, ο δράστης, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ο 24χρονος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον 43χρονο, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί. Εκεί, σε αλκοτέστ που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια