Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, μετά από τροχαίο

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, μετά από τροχαίο Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, μετά από τροχαίο ατύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης και είχε ως συνέπεια να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο συμβάν, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην προστατευτική νησίδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας, δεν υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, λόγω και της εξόδου των εκδρομέων του Αυγούστου έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM