ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μισισίπι: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε σούπερ μάρκετ

Μισισίπι: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός ένοπλης επίθεσης που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα, σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στο Μισισίπι.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Associated Press o ένας από τους τραυματίες είναι αστυνομικός, ωστόσο, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά. 

Ο σερίφης της κομητείας ΝτεΣότο Μπιλ Ράσκο είπε στην εφημερίδα Commercial Appeal ότι ο δράστης τραυματίστηκε στο περιστατικό αυτό που εκτυλίχθηκε στην πόλη Σάουθχεϊβεν. Τα δύο θύματα ήταν εργαζόμενοι στο Wallmart, σύμφωνα με τον σερίφη. Σύμφωνα με το WREG-TV η σορός του ενός θύματος εντοπίστηκε στο κατάστημα και του άλλο στο πάρκινγκ. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δράστη. «Άκουσα πυροβολισμούς», είπε ο Κάρλος Οντόμ, ένας 35χρονος που βρίσκεται συχνά στο σούπερ μάρκετ καθώς επισκέπτεται συγγενή του ο οποίος εργάζεται εκεί. Παράλληλα πρόσθεσε πως όταν οι αστυνομικοί έτρεξαν στο Walmart οι πυροβολισμοί έγιναν περισσότεροι. «Μετά σταμάτησαν», είπε. 

Ο Οντόμ ανέφερε προς έτρεξε προς το πάρκινγκ και αργότερα, όταν μίλησε με τον ξάδερφό του στο τηλέφωνο, εκείνος επιβεβαίωσε πως ένα από τα θύματα ήταν εργαζόμενος και ανέφερε ότι και ο δράστης δούλευε εκεί. Προς το παρόν, η σχέση του δράστη με το κατάστημα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Associated Press/ΑBC

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ