Εκκενώθηκαν παιδικές κατασκηνώσεις στον Παρνασσό λόγω πυρκαγιάς

Εκκενώθηκαν παιδικές κατασκηνώσεις στον Παρνασσό λόγω πυρκαγιάς Facebook Twitter
0

Στην προληπτική εκκένωση παιδικών κατασκηνώσεων στον Παρνασσό προχώρησαν οι Αρχές λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η φωτιά ξέσπασε, πιθανότατα από πτώση κεραυνού. Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν τα παιδιά από τις δύο κατασκηνώσεις που υπάρχουν στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στην Αμφίκλεια. Τα περίπου 250 παιδιά των δύο κατασκηνώσεων δεν κινδύνευσαν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM