Εκκενώθηκαν παιδικές κατασκηνώσεις στον Παρνασσό λόγω πυρκαγιάς

Εκκενώθηκαν παιδικές κατασκηνώσεις στον Παρνασσό λόγω πυρκαγιάς Facebook Twitter
0

Στην προληπτική εκκένωση παιδικών κατασκηνώσεων στον Παρνασσό προχώρησαν οι Αρχές λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η φωτιά ξέσπασε, πιθανότατα από πτώση κεραυνού. Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν τα παιδιά από τις δύο κατασκηνώσεις που υπάρχουν στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στην Αμφίκλεια. Τα περίπου 250 παιδιά των δύο κατασκηνώσεων δεν κινδύνευσαν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM