ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3

Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3 Facebook Twitter
EPA
0

Βαριά και κρίσιμη ήττα υπέστη απόψε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αρμενίας στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο στόχος επανόδου της Εθνικής στην τελική φάση του Euro 2020, φαίνεται πως χάνεται για άλλη μια φορά με την σημερινή εντός έδρας ήττα με 2-3. Αυτή είναι η δεύτερη ήττα εντός έδρας για την Ελλάδα που έπεσε στην τέταρτη θέση του 10ου ομίλου. 

Η Ελλάδα φαίνεται πως αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες για να βρεθεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού έχει μόνο 4 βαθμούς στον 10ο όμιλο. Αντίθετα η Ιταλία έκανε το «4 στα 4» νικώντας 2-1 τη Βοσνία. Η Φινλανδία «πέρασε» με 2-0 από το Λιχτενστάιν και να παραμένει δεύτερη με 9 βαθμούς ενώ οι Αρμένιοι έφτασαν στους 6 βαθμούς και πέρασαν τρίτοι.

Οι σκόρερ του αποψινού ματς: Ζέκα στο 54' και Φορτούνης στο 87' για την Ελλάδα. Καραπετιάν στο 8', Γκαζαριάν στο 33΄και Μπαρσεγκιάν στο 74'. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ελλάδα δέχεται δύο ή πάνω από δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα ματς απέναντι σε Βοσνία, Τουρκία και Ιταλία. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχει επίσης 4 βαθμούς στον όμιλο ενώ το Λιχτενστάιν είναι τελευταίο με μηδέν βαθμούς.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ