Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3

Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3 Facebook Twitter
EPA
0

Βαριά και κρίσιμη ήττα υπέστη απόψε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αρμενίας στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο στόχος επανόδου της Εθνικής στην τελική φάση του Euro 2020, φαίνεται πως χάνεται για άλλη μια φορά με την σημερινή εντός έδρας ήττα με 2-3. Αυτή είναι η δεύτερη ήττα εντός έδρας για την Ελλάδα που έπεσε στην τέταρτη θέση του 10ου ομίλου. 

Η Ελλάδα φαίνεται πως αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες για να βρεθεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού έχει μόνο 4 βαθμούς στον 10ο όμιλο. Αντίθετα η Ιταλία έκανε το «4 στα 4» νικώντας 2-1 τη Βοσνία. Η Φινλανδία «πέρασε» με 2-0 από το Λιχτενστάιν και να παραμένει δεύτερη με 9 βαθμούς ενώ οι Αρμένιοι έφτασαν στους 6 βαθμούς και πέρασαν τρίτοι.

Οι σκόρερ του αποψινού ματς: Ζέκα στο 54' και Φορτούνης στο 87' για την Ελλάδα. Καραπετιάν στο 8', Γκαζαριάν στο 33΄και Μπαρσεγκιάν στο 74'. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ελλάδα δέχεται δύο ή πάνω από δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα ματς απέναντι σε Βοσνία, Τουρκία και Ιταλία. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχει επίσης 4 βαθμούς στον όμιλο ενώ το Λιχτενστάιν είναι τελευταίο με μηδέν βαθμούς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ