Σκουρλέτης: Την άλλη Δευτέρα ο Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σκουρλέτης: Την άλλη Δευτέρα ο Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Facebook Twitter
0

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την επόμενη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη εθνικών εκλογών, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Σκουρλέτης. 

«Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Open Tv, ενώ οι τα περισσότερα κόμματα εκτιμούσαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μετέβαινε αύριο κιόλας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα, πάντως, για το αν θα γίνουν οι εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Μέχρι στιγμή, πιθανότερη ημερομηνία θεωρείται η 7η Ιουλίου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο λόγω της μεγάλης αποχής, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM