No.1

Εκλογές 2019: Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά

Εκλογές 2019: Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Την ευγνωμοσύνη του στους δημότες του Πειραιά, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης που φαίνεται να βγαίνει πρώτος με μεγάλη διαφορά στις δημοτικές εκλογές, αυξάνοντας τα ποσοστά του.

Ο κ. Μώραλης σχολίασε πως μετά τα 4,5 χρόνια άσκησης εξουσίας, ο «Πειραιάς Νικητής» φαίνεται πως ανεβάζει τα ποσοστά του κατά 12 μονάδες, σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών. Με την ενσωμάτωση στο 51,99%, ο συνδυασμός του κ. Μώραλη συγκεντρώνει 45,27% ενώ ο συνδυασμός «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», του Νίκου Μπελαβίλα, ακολουθεί με 27,07%.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά», με επικεφαλής την κα Μανωλάκου Διαμάντω, είναι τρίτη με 14,61%. Όπως είπε ο κ. Μώραλης, οι πολίτες φαίνεται πως αναγνωρίζουν το έργο «πέρα από κόμματα» και κάλεσε ακόμα και τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, να τον ψηφίσει στον β' γύρο για μία «μεγάλη νίκη» για τον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή με την απλή αναλογική.

Εκλογές 2019: Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά Facebook Twitter
Πολιτική
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM