Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
1

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα από το Κίρκοβο της Βουλγαρίας, όπου βρισκόταν νωρίτερα σήμερα για την εκδήλωση θεμελίωσης του αγωγού διασύνδεσης φυσικού αερίου Ελλάδας - Βουλγαρίας (IGB).

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεκριμένα στις 19.30, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στον Α' Προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από voria.gr

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πιό σοβαρές πόζες έπαιρνε ο Μουσολίνι στις ομιλίες του απ'ό,τι ο Τσίπρας.Τσίπρας: το προϊόν διασταύρωσης ανάμεσα στον Αντρέα Παπαντρέου και τα φρύδια του Khaled/Didi.https://www.youtube.com/watch?v=-2xn-I9OihA♫ Ό,τι θέλεις ψηφοφόρε θα κάνωΈνα "όχι" αν μου μου πεις θα πεθάνω [ή θα το κάνω "ναι"],Ό,τι θέλεις μωρό μου, πες μου ♫Τι, τι;♫ Τι, τι;Τι τι, τι;ε;Τι τι; ♫https://www.youtube.com/watch?v=slLAt07f0b8(Αξέχαστες επιτυχίες/διασκευές)