Τροχαίο με λεωφορείο στη Γερμανία - Ένας νεκρός και 60 τραυματίες

Τροχαίο με λεωφορείο στη Γερμανία - Ένας νεκρός και 60 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένας νεκρός και εξήντα τραυματίες είναι ο απολογισμός από το τροχαίο με λεωφορείο, που σημειώθηκε κοντά στη Λειψία της ανατολικής Γερμανίας.

Τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 60 και πλέον, επτά εξ αυτών σοβαρά, κοντά στη Λειψία (ανατολική Γερμανία) χθες Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα έγινε αργά το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο A9, κοντά στη Λειψία, και τα αίτιά του είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πάνω από 60 τραυματίστηκαν, οι επτά σοβαρά, πρόσθεσε.

Φωτογραφίες εικονίζουν το λεωφορείο, πεσμένο στη μια πλευρά, με την καμπίνα του να έχει διαπεραστεί από τμήμα μεταλλικού διαχωριστικού κιγκλιδώματος.

Τροχαίο με λεωφορείο στη Γερμανία - Ένας νεκρός και 60 τραυματίες Facebook Twitter

Πολλά ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο για να διακομίσουν τραυματίες σε νοσοκομεία.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 74 άνθρωποι, εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στο Μόναχο. Ανήκε στη γερμανική εταιρεία Flixbus, που προσφέρει δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα χαμένα έγγραφα του FBI που σχετίζονται με τις κατηγορίες εναντίον Τραμπ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα του FBI που συνδέουν τον Τραμπ με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν σημειώματα από συνέντευξη γυναίκας, που ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποίηση από τον τότε επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM