Εισβολή αντιεξουσιαστών στην ΕΡΤ 3 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Εισβολή αντιεξουσιαστών στην ΕΡΤ 3 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Εισβολή στην ΕΡΤ 3 έκαναν σήμερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που προέβησαν σε παρέμβαση, στο δελτίο ειδήσεων, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αντιεξουσιαστές, έκαναν παρέμβαση στο δελτίο του ραδιοφώνου, σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, που κάνει απεργίας πείνας. Τα άτομα αυτά πέταξαν τρικάκια, απαιτώντας τη χορήγηση άδειας στον αμετανόητο τρομοκράτη και διάβασαν κείμενο υπέρ του «επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα».

Στο κείμενο τους με τίτλο: «ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ που βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5, με αίτημα του τη χορήγηση της έβδομης τακτικής άδειας του», οι αντιεξουσιαστές κατηγόρησαν το κράτος για «εκδικητική μανία».

«Η ένοπλη αντιπαράθεση με την κυριαρχία αποτελεί ακόμα ένα μέσο του αναρχικού αγώνα για την καταστροφή της, καταδεικνύοντας την τρωτότητα της και μεταφέροντας το φόβο στο στρατόπεδο του εχθρού. Εμείς από την πλευρά μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον αντάρτη πόλης Δημήτρη Κουφοντίνα, ανεξαρτήτως επιμέρους διαφορετικών ιδεολογικών προσεγγίσεων, αντιλαμβανόμενοι ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά παραπάνω από αυτά που μας χωρίζουν».

Ολόκληρο το κείμενο

«Στις 27 Φεβρουαρίου το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου μετά την αρχική απόρριψη από τον εισαγγελέα της φυλακής, απέρριψε το αίτημα για τη χορήγηση της έβδομης τακτικής άδειας του Δ. Κουφοντίνα (να σημειωθεί εδώ, ότι δικαιούνταν άδεια από το 2010, παρόλα αυτά τα αιτήματα του είχαν απορριφθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, οπού και έκανε απεργία πείνας για να καταφέρει να πάρει κάποιες ολιγοήμερες άδειες).

»Η εκδικητική 'μανία', με την οποία το κράτος μεταχειρίζεται τόσα χρόνια τον επαναστάτη, είναι αποτέλσμα τόσο της δράσης του ως μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά κυρίως λόγω των επιλογών του ολά αυτά τα χρόνια που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους ( ανάληψη ευθύνης για την συμμετοχή, άρνηση δήλωσης μετάνοιας, συμμετοχή στους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα στη φυλακή). Με την στάση του αυτή, καταδυκνύει πως ο εγκλεισμός, η απομόνωση, η λάσπη του δημοσιογραφικού οχετού, το καθεστώς εξαίρεσης και καθετί που μπορεί να εφευρεθεί και να χρησιμοποιηθεί από την εξουσία δεν είναι αρκετό να λυγίσει έναν επαναστάτη.

»Η ένοπλη αντιπαράθεση με την κυριαρχία αποτελεί ακόμα ένα μέσο του αναρχικού αγώνα για την καταστροφή της, καταδεικνύοντας την τρωτότητα της και μεταφέροντας το φόβο στο στρατόπεδο του εχθρού. Εμείς από την πλευρά μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον αντάρτη πόλης Δημήτρη Κουφοντίνα, ανεξαρτήτως επιμέρους διαφορετικών ιδεολογικών προσεγγίσεων, αντιλαμβανόμενοι ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά παραπάνω από αυτά που μας χωρίζουν.
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΜΑΡΑ. Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή, σύντροφοι/ισσες»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ