Αυτοκίνητα σε δημοπρασία από την ΑΑΔΕ - Οι τιμές ξεκινούν από 150 ευρώ

Αυτοκίνητα σε δημοπρασία από την ΑΑΔΕ - Οι τιμές ξεκινούν από 150 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων βγάζει σε δημοπρασία επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα, για μερικά από τα οποία η τιμή εκκίνησης ανέρχεται στα 150 ευρώ. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, στις 14 Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. θα γίνει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ', προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.).

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 7 Μαΐου έως και 13 Μαΐου, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 08:30 έως 13:30. Οι τιμές εκκίνησης των αυτοκινήτων για κυκλοφορία ξεκινούν από τα 150 ευρώ ενώ το πιο ακριβό ξεκινά στις 8.000 ευρώ.

- Δείτε εδώ ολόκληρο τον κατάλογο με τα οχήματα της ΑΑΔΕ που βγαίνουν σε δημοπρασία.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 6 ευρώ το πακέτο: Η συζήτηση για νέες αυξήσεις στα τσιγάρα

Οικονομία / Πάνω από 6 ευρώ το πακέτο: Η συζήτηση για νέες αυξήσεις στα τσιγάρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιδιώκει τη σταδιακή εξίσωση των τιμών και των φόρων μεταξύ των κρατών-μελών, ώστε να περιοριστεί το «τουριστικό κάπνισμα», το φαινόμενο κατά το οποίο καταναλωτές αγοράζουν φθηνότερα τσιγάρα από γειτονικές χώρες
LIFO NEWSROOM
ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ