Φλωρινιώτης: Η πολιτική έχει μια μαγεία - Αποφάσισα να κατέβω προχθές

Φλωρινιώτης: Η πολιτική έχει μια μαγεία - Αποφάσισα να κατέβω προχθές Facebook Twitter
0

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη - όχι πια ως τραγουδιστής - αλλά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έδωσε σήμερα ο Γιάννης Φλωρινιώτης

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία», δήλωσε ο υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο μόλις προχθές. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές εκλογής του, λέγοντας πως τα μηνύματα που παίρνει από τον λαό της Θεσσαλονίκης είναι θετικά. 

«Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» δήλωσε ο κ. Φλωρινιώτης. 

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα».

Ερωτηθείς για το τι λείπει από τον δήμο της Θεσσαλονίκης, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση προς το παρόν: «Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου».

Ο κατά κόσμον Γιάννης Αποστολίδης, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Ανεβαίνοντας στη Θεσσαλονίκη τραγούδησε δίπλα σε διαπρεπείς ρεμπέτες, όπως οι Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και η Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και εργάστηκε σε διάφορα κέντρα διασκέδασης. Για πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM