Ο Βαγγέλης Περρής κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο Βαγγέλης Περρής κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές Facebook Twitter
0

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σύρο, κατεβαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Βαγγέλης Περρής. 

Σήμερα το απόγευμα, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε το παρών στην εκδήλωση των πρώτων 60 υποψηφίων του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που ανακοινώθηκαν. 

Ο γνωστός παρουσιαστής στηρίζει τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό, με τον οποίο είχε συζητήσει και συμφωνήσει την υποψηφιότητά του. 

Όπως μεταδίδει το cyclades24.gr, ο Βαγγέλης Περρής έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Τώρα θα βρεθούν στο ίδιο ψηφοδέλτιο, στις εκλογές του Μαΐου. 

Πριν μερικούς μήνες, φήμες ήθελαν τον κ. Περρή να σκέφτεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στον νομό Κυκλάδων, αλλά τελικώς αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στον πολιτικό «στίβο» της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Εδώ η στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν. 

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM