Επιστολή Τραμπ σε Τσίπρα: «Απόδειξη θάρρους η Συμφωνία των Πρεσπών»

Επιστολή Τραμπ σε Τσίπρα: «Απόδειξη θάρρους η Συμφωνία των Πρεσπών» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Στην επιστολή ο κ. Τραμπ κάνει λόγο για ιστορικό επίτευγμα για τα Βαλκάνια, καθώς και απόδειξη του θάρρους της ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος προσθέτει ότι η Ελλάδα απέδειξε ότι είναι πυλώνας σταθερότητας σε μία περίπλοκη περιοχή ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι η συμφωνία θα εμπνεύσει κι άλλες χώρες της περιοχής να επιλύσουν ανεπίλυτες διμερείς διαφορές τους.

Καταλήγοντας, ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα είναι σημαντικός σύμμαχος και εταίρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι προσβλέπει στην συνέχιση της συνεργασίας για την διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Ανάλογη επιστολή έστειλε ο Τραμπ και στον Ζόραν Ζάεφ. Εκεί ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η χώρα σας θα καταλάβει τώρα τη θέση που της ανήκει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, ως Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». 

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν λύνουμε το Μακεδονικό που συμφέρει τη χώρα (αλλά και την Αμερική προφανώς) είμαστε τσιράκια των Αμερικανών, όταν αρνούμαστε να δεχτούμε τον εξ Αμερικής εγκάθετο και αυτοανακηρυχθέν πρόεδρο της Βενεζουέλας είμαστε Μαδούροι και σταλινιστές.
Όχι απλά στο θέμα της Βενεζουέλας του δίνουν ως αντιστάθμισμα το δικαίωμα να πουλήσει "αριστεριλα" με το κιλο εκ του ασφαλούς.Καμία σημασία δεν έχει τι θα πει ο Τσίπρας για τη Βενεζουέλα.Στο Μακεδονικό που είχε σημασία είπε και εκανε Αυτά που έπρεπε για να ευχαριστήσει το Νατο.Επαναστάτης του κομμωτηρίου συνεχίζει το παραδοσιακό δρόμο της αριστερας.Υπέρ του εθνικου μετώπου σε Παλαιστίνη/Βιετναμ/Βενεζουέλα και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού και "κοσμοπολίτες" για τα Ελληνικά εθνικά θέματα.