H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ

H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έσπασε το εμπάργκο του κόμματος της στον ΣΚΑΙ και εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Στην πρώτη ερώτηση που της έγινε, που αφορούσε ακριβώς αυτή της την απόφαση, απάντησε: «Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν».

Η βουλευτής που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων και έχει προσχωρήσει εδώ και έναν χρόνο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στον Βασίλη Λεβέντη που της έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα της. «Αν με πάρει τηλέφωνο και αποδείξει ότι δεν έλεγε να μην παραδώσω την έδρα μου, θα πάω να την παραδώσω τώρα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να ο Λεβέντης πως πρόδωσα». 

Όταν ερωτήθηκε αν συμβουλεύει τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές προανήγγειλε την ίδρυση κόμματος:

«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM