Η Björk τραγουδάει Joy Division σε μαραθώνιο καραόκε

Η Björk τραγουδάει Joy Division σε μαραθώνιο καραόκε Facebook Twitter
0

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε τριήμερος μαραθώνιος καραόκε "The Voice of the People" με στόχο τη συλλογή υπογραφών ενάντια σε ιδιωτικοποιήσεις γεωθερμικών πηγών στην Ισλανδία.

 

Η Björk συμμετέχει και υποστηρίζει την προσπάθεια και θεωρητικά και πρακτικά. Η δημοσιότητα που δόθηκε στο γεγονός βοήθησε στη συλλογή 35.000 υπογραφών που εκπροσωπούν το 15% του πληθυσμού της χώρας. Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι “τώρα δεν γίνεται να μας αγνοήσουν”.

 

Δεν ξέρουμε ακομα αν η προσπάθεια απέδωσε. Αυτό που φαίνεται είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασης.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM